Shecana heeft de afgelopen 2 weken allemaal verschillende activieiten georganiseerd voor ons. Aangezien school nog steeds niet is begonnen... Sommige activiteiten waren leuk! We hebben een rondleiding gekregen door een College (CNC) hier en door de Universiteit. Was interessant en leuk om te zien hoe het er hier van binnen uit ziet.
Fanni en ik hebben geprobeerd te volleyballen alleen is Fanni er niet heel goed in haha.
Dinsdag 9 sept:
Shecana had voor ons rollerskating georganiseerd. Was erg leuk! Heb in het begin een Chinees meisje geholpen omdat ze alleen maar bang was (haha). En er kwam een vrouw langs van de locale krant en die wilde met een paar exchange student praten. Van elk land wilde ze 1 iemand en aangezien ik de enige Nederlander ben wilde ze ook met mij praten. (
http://www.princegeorgecitizen.com/news/local/foreign-students-wait-for-start-of-school-1.1351086 )
Woensdag 10 sept:
Er is hier een Delli shop met allemaal spullen uit Europa, dus ook Nederlandse spullen. Was echt leuk om door heen te lopen! We hebben speculaas brokken gekocht en kruiden. Daarna zijn we naar Wallmart geweest en op de weg terug naar huis heb ik mijn eerste beer hier gezien! Hij liep van de ene kant van de weg naar de andere kant!
Donderdag 11 sept:
In de ochtend hebben we gehiked door de bossen rond de universiteit. Jammer genoeg geen dieren gezien. 's Middags hebben we een uitgebreide rondleiding gehad door de Universiteit wat erg interessant was. Leuk om te zien hoe het er daar uitziet. En vandaag even gekeken in 1 van de Halloween stores, paar leuke kostuums gezien!! :)
Vrijdag 12 sept:
Overdag heb ik niet zoveel gedaan. We zijn naar een stoffenwinkel gegaan om stof te kopen om mijn eigen pyama broek te naaien :D 's Avonds ben ik met Fanni en 8 andere (uit Zweden,Finland,Noorwegen en Denenmark) naar de Film "Lets be cops" geweest. Was erg gezellig met zijn allen!
Zaterdag 13 sept:
Vandaag voor het eerst in een Icehockey arena geweest. Kathen (kleinzoon) had zijn try-outs voor dit jaar. Daarna hadden we in een park een BBQ met alle exchange studenten en hun hostfamilies. Was leuk om iedereen te zien met ouders. 's Avonds zaten we beneden tv te kijken met Al toen belde een COllega van hem of ik wilde komen oppassen. Dus ik ja gezegd en Fanni ging met me mee. Waren 3 kinderen (9 jaar, 7 jaar en 4 jaar), echt super lieve kinderen!
Zondag 14 sept:
Ik heb vandaag met Fanni en Debbie iets van 3 of 4 uur rondgelopen en gereden door Prince George. Geshopt en boodschappen gedaan! Ik heb samen met Fanni dinner gekookt. Aardappelpuree met gehaktballen en brocolli met een kaassausje.
Maandag 15 sept:
In de ochtend hebben we een wandeling gemaakt door een park met Shecana. Ik ben vandaag begonnen met touwtje springen. Wil 2x 10min per dag gaan doen. (met licht gewicht in de handvaten) 's Middags hebben Fanni en ik gelopen naar kleine mall hier vlakbij, waar we met een Deens meisje hadden afgesproken om wat te gaan drinken bij Tim Hortons.
Dinsdag 16 sept:
Vandaag had Shecana georganiseerd om te gaan zwemmen met zijn allen en 's middags door naar de film. Fanni en ik hebben alleen gezwommen omdat we vrijdag al naar de film waren geweest en er niet echt meer een leuke film draait hier.
Ennnnn donderdag gaan de docenten stemmen. En dan kunnen we waarschijnlijk maandag (eindelijk) met school beginnen!!! :)
(Na 4 maanden vakantie...)